2024.06.16. - Jusztin

Fesztivál, jótékonyság a bohócdoktorokkal

Fesztivál, jótékonyság a bohócdoktorokkal
Fesztivál, jótékonyság a bohócdoktorokkalA szegedi Ifjúsági Napokon SZIN-es hajcsodákat varázsoltak a Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntesei a nyarukat fesztiválokon töltő fiataloknak. A hajfonás és hajszínezés a jókedvet erősítette. A hajfonást a Fonat.hu segítette szakmai tanácsokkal.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Fesztiválokon a jókedv mellett van egy fontos dolog, hogy a buli helyszíneken közösségek, a barátságok, együttműködések képződnek, mely kihat a társadalomra, az év minden napjára. A Mátrix Közhasznú Alapítvány a Szegedi Ifjúsági Napokon hajfonást - hajszínezést készített a vendégeknek. Érzékenyítettünk is, mivel a program ideje alatt csokoládét osztott az alapítvány piros orros bohócdoktor csapata, a szerencsekerék megpörgetésével alapítványi ajándékokat kaphattak a résztvevők. Érzékenyítésünkkor hajfonatokra fogadtunk sérült gyerekeket / felnőtteket is. A legaktívabb alapítványi résztvevőket piros orrokkal ajándékozták meg a bohócdoktorok.

Játék, gyerekeknek, felnőtteknek, ajándékokkal

A hajakat fonjuk be!

Hajfonással tettük a fesztiválozók pillanatait SZIN-esebbé!

Hajfonás - hajszínezés!

Hajfonás, hajszépítés a SZIN fesztiválon

Nagy örömünkre szolgált, hogy a fesztiválon többszáz ember pillanatait színesíthettük meg, fontuk - színeztük be a hajakat, finomságokkal tömhettük meg a megfáradt pocakokat.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági programja önkéntes segítők nélkül nem lehetne sikeres. Várjuk segítők, önkéntesek, résztvevők jelentkezését alkalmi / állandó jótékonysági tevékenységekben való részvételre.

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást 1. támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

5. Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat. A Bohócdoktorok segítenek, támogatásod minden segítségnyújtásban benne van! Köszönjük!

  
bohócdoktor vizit szja 1%