2022.01.20. - Fábián, Sebestyén
bohócdoktorok adó 1 százalék gyermekek

 

bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Adó 1% - Bohócdoktorok

Adóbevalláskor, május 20-ig a bohócdoktorok egész éves munkáját lehet támogatni az adó 1% felajánlással. Ügyfélkapun 2 perc alatt felajánlható, a támogatás életmentő, köszönjük!

Szeretetcsoki 2021, Jótékonysági Csokigyűjtés

Csokigyűjtés, Szeretetcsoki 2021 karácsonyáig folyt, gyerekek, iskolások, óvodások, cégek, segítő jótevők révén 26430 tábla csoki, finomság, mesekönyv, játék jött össze a beteg gyermekek és rászoruló családok megsegítésére.

Bohócdoktorok a Civil Piacon

Civil Piacon Szeretetcsokiztak a Bohócdoktorok, a civil szervezetek fontos tevékenységeit népszerűsítő program részesei lehetett alapítványunk és a bohócdoktorok.

Bohócdoktorok adták az iskolaszereket

íÍrószer adományokat kaptak rászoruló kisgyermekek - bohócdoktorok adták át a filctollakat, könyveket, füzeteket, ceruzákat, iskolatáskákat, tolltartókat, támogatva a gyermekeket

Játék a bohócdoktorokkal

A bohócdoktor csapat nem csak betegeket, nem csak gyermekeket támogat. Gyermeknap, sportnap, falunap, fesztivál, közösségi programok vendégei is vagyunk, sok nevetést viszünk.

COVID Kórház Támogatás - Segíts Te is!

Eddig közel 100 Coviddal küzdő egészségügyi intézménybe jutott segítő adomány - kérjük segíts Te is! A legapróbb felajánlás is óriási segítség! Köszönjük!

Zeneterápiával is segít a Bohócdoktor csapat

A bohócdoktor vizitek alkalmával gyakran használunk hangszereket. A Zeneterápia, más néven zenedoktor program jótékonyan hat a betegekre, és a bajban lévőkre, A dal, a zene jótékony.