2023.12.09. - Natália
adományok

Mikulástól karácsonyig 5000 rászoruló

kisgyermek életét tesszük boldogabbá! Segíts Te is!

Adó 1% - Bohócdoktorok

Adóbevalláskor, május 20-ig a bohócdoktorok egész éves munkáját lehet támogatni az adó 1% felajánlással. Ügyfélkapun 2 perc alatt felajánlható, a támogatás életmentő, köszönjük!

Éhező kisgyermekek támogatása

Gyermekek megmentése, éhezők jóllakatása - nem engedhetjük, hogy gyermekek nélkülözzenek, fázzanak, betegek legyenek, ezét segítjük a rászorulókat.

Szeretetcsoki 2022, Jótékonysági Csokigyűjtés

Csokigyűjtés, Szeretetcsoki 2022 karácsonyáig tartott. Gyerekek, iskolások, óvodások, cégek, segítő jótevő megánemberek révén 52.682 tábla csoki, finomság, mesekönyv, játék jött össze a beteg gyermekek és rászoruló családok megsegítésére.

Bohócdoktorok segítik az éhezőket

Jó minőségű élelmiszerekkel, tartós ételekkel segítjük a legszegényeb családokat az éhezőket, a fedél nélkülieket, mindezt kizárólag civil támogatásokkal.

Bohócdoktorok háttérmunka

Bohócdoktor önkénteseink nem csak beteg gyermekek mosolyra fakasztásával foglalkoznak, szabadidejüket önkéntes háttérmunkával értékessé teszik.

Utókarácsony, többszáz ajándékkal

Januárig húzódott a karácsonyi ajándékozás, még január közepén is ajándékok százaival támogattuk a kisgyermekeseket, a nagycsaládos egyesületen keresztül.

Melegétel osztást támogattunk

Ételosztást támogatott a bohócdoktor csapatunk, többszáz nélkülöző embertársunk ember jóllakását segítettük desszertekkel, édességgel, finomságokkal.

bohócdoktor vizit szja 1%
további cikkek betöltése