2021.12.05. - Vilma
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Adó 1% - Bohócdoktorok

Adóbevalláskor, május 20-ig a bohócdoktorok egész éves munkáját lehet támogatni az adó 1% felajánlással. Ügyfélkapun 2 perc alatt felajánlható, a támogatás életmentő, köszönjük!

Bohócdoktorok a Civil Piacon

Civil Piacon Szeretetcsokiztak a Bohócdoktorok, a civil szervezetek fontos tevékenységeit népszerűsítő program részesei lehetett alapítványunk és a bohócdoktorok.

Bohócdoktorok adták az iskolaszereket

íÍrószer adományokat kaptak rászoruló kisgyermekek - bohócdoktorok adták át a filctollakat, könyveket, füzeteket, ceruzákat, iskolatáskákat, tolltartókat, támogatva a gyermekeket

Játék a bohócdoktorokkal

A bohócdoktor csapat nem csak betegeket, nem csak gyermekeket támogat. Gyermeknap, sportnap, falunap, fesztivál, közösségi programok vendégei is vagyunk, sok nevetést viszünk.

Meseterápia a bohócdoktorokkal - mesedoktorok

A bohócdoktor vizitek alkalmával gyakran használunk meséket. A meseterápia, más néven mesedoktor program jótékonyan hat a betegekre, és a bajban lévőkre, A történet kikapcsol, jótékony.

Öltözz Farsangon Bohócdoktornak

Farsangon bohóc vagy bohócdoktor leszel / voltál? Van róla egy fotód? Töltsd fel a bohócdoktoroknak, a legjobbak értékes díjazásban részesülnek!

Véradás a bohócdoktorokkal

A véradás révén gyermekek és felnőttek életének megmentésében vehettünk bohócdoktorként a segítőkkel közösen részt.

Bohócdoktorok

A bohócdoktorok jókedvre derítik a betegeket, bajban lévőket, sérülteket, legyen az gyermek vagy felnőtt, vagy akár idős.

bohócdoktor vizit szja 1%
további cikkek betöltése