2023.01.30. - Martina, Gerda
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Adó 1% - Bohócdoktorok

Adóbevalláskor, május 20-ig a bohócdoktorok egész éves munkáját lehet támogatni az adó 1% felajánlással. Ügyfélkapun 2 perc alatt felajánlható, a támogatás életmentő, köszönjük!

Szeretetcsoki 2022, Jótékonysági Csokigyűjtés

Csokigyűjtés, Szeretetcsoki 2022 karácsonyáig tartott. Gyerekek, iskolások, óvodások, cégek, segítő jótevő megánemberek révén 52.682 tábla csoki, finomság, mesekönyv, játék jött össze a beteg gyermekek és rászoruló családok megsegítésére.

Óriáskerekezés a bohócdoktorokkal

Bohócdoktorok segítettek - a karácsonyi forgatagban sokan csak távolról élvezhetik az ünnepi kikapcsolódást, támogatóinknak hála 30 kisgyermeknek bearanyoztuk a pillanatait

Bohócdoktorok a Napos Oldalnál

Csokit, finom falatokat vittek a bohócdoktorok a Naposoldal Alapítvány támogatottjai részére. A piros orros jótevék évente 15.000 X segítik pozitív dolgokkal a rászorulókat.

Bohócdoktor karácsonyi adományok

Karácsonykor, az adventi időszakban a betegek támogatása mellett nem hagytuk a nélkülözőket sem segítség nélkül. Tartós élelmiszert, finomságokat, ruhát - cipőt, sok - sok játékot adtak a bohócdoktor önkéntesek.

Szeretetcsoki 2021, Jótékonysági Csokigyűjtés

Csokigyűjtés, Szeretetcsoki 2021 karácsonyáig folyt, gyerekek, iskolások, óvodások, cégek, segítő jótevők révén 26430 tábla csoki, finomság, mesekönyv, játék jött össze a beteg gyermekek és rászoruló családok megsegítésére.

Bohócdoktorok a Civil Piacon

Civil Piacon Szeretetcsokiztak a Bohócdoktorok, a civil szervezetek fontos tevékenységeit népszerűsítő program részesei lehetett alapítványunk és a bohócdoktorok.

Bohócdoktorok adták az iskolaszereket

íÍrószer adományokat kaptak rászoruló kisgyermekek - bohócdoktorok adták át a filctollakat, könyveket, füzeteket, ceruzákat, iskolatáskákat, tolltartókat, támogatva a gyermekeket

bohócdoktor vizit szja 1%
további cikkek betöltése