2021.09.20. - Friderika
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Bohócdoktorok adták az iskolaszereket

íÍrószer adományokat kaptak rászoruló kisgyermekek - bohócdoktorok adták át a filctollakat, könyveket, füzeteket, ceruzákat, iskolatáskákat, tolltartókat, támogatva a gyermekeket

Játék a bohócdoktorokkal

A bohócdoktor csapat nem csak betegeket, nem csak gyermekeket támogat. Gyermeknap, sportnap, falunap, fesztivál, közösségi programok vendégei is vagyunk, sok nevetést viszünk.

Adó 1% - Bohócdoktorok

Adóbevalláskor, május 20-ig a bohócdoktorok egész éves munkáját lehet támogatni az adó 1% felajánlással. Ügyfélkapun 2 perc alatt felajánlható, a támogatás életmentő, köszönjük!

Meseterápia a bohócdoktorokkal - mesedoktorok

A bohócdoktor vizitek alkalmával gyakran használunk meséket. A meseterápia, más néven mesedoktor program jótékonyan hat a betegekre, és a bajban lévőkre, A történet kikapcsol, jótékony.

Öltözz Farsangon Bohócdoktornak

Farsangon bohóc vagy bohócdoktor leszel / voltál? Van róla egy fotód? Töltsd fel a bohócdoktoroknak, a legjobbak értékes díjazásban részesülnek!

Véradás a bohócdoktorokkal

A véradás révén gyermekek és felnőttek életének megmentésében vehettünk bohócdoktorként a segítőkkel közösen részt.

Bohócdoktorok

A bohócdoktorok jókedvre derítik a betegeket, bajban lévőket, sérülteket, legyen az gyermek vagy felnőtt, vagy akár idős.

Adó 1% felajánlás a Bohócdoktoroknak

Adóbevalláskor a gyermekmentő, családsegítő, egészségvédő tevékenységünkre, a bohócdoktor és mesedoktor segítő programokat támogathatod az adó 1 százalék felajánlással. Köszönjük!

Bohócdoktor adó 1% - kisvideó

Bohócdoktor gyógyítást támogató vizitet támogathatod adóbevalláskor az adó 1% felajánlásod révén. Nem kerül semmi sem, de a legapróbb összege is óriási segítség!

Lufihajtogatás a bohócdoktorokkal

A bohócdoktor vizit része az élményteremtés. ennek egyik látványos módja a lufihajtogatás. Természetesen aki nem tud lufit hajtogatni, lufival zsonglőrködni, az is lehet sikeres bohócdoktor.

bohócdoktor vizit szja 1%
további cikkek betöltése