2024.07.15. - Henrik, Roland

Csokoládé, tartós élelmiszer osztást tartottunk 600 családnak

Csokoládé, tartós élelmiszer osztást tartottunk 600 családnak
Csokoládé, tartós élelmiszer osztást tartottunk 600 családnakCsaládok, kisgyermekesek, idősek is kapnak a szeretetcsoki jóvoltából finomságokat. A bohócdoktorok nem csak gyerekeket, nem csak betegeket támogatnak így, hanem az éhezőket is. Az együttműködő támogatók, a segítő önkéntesek, az adományt (és az adó 1 százalék) felajánlók mind részesei az évente több tízezer adománynak, amit a rászorulók megkaphatnak. Együtt csodákra vagyunk képesek.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az eső ellenére hosszú sorokban érkeztek az adományt kérők. Csokoládé, tartós élelmiszer osztást tartottunk 600 családnak, akik az adomány csomagokat nagy örömmel fogadták. Sajnos egyre több kisgyermekes, idős - egyedülálló kér segítséget, a készlet erejéig segítjük az adományt kérőket.

Az önkéntesek, a piros orros bohócdoktorok az év szinte minden napján segítik a segítségre szoruló kisgyermekeket, a kórházakban gyógyulókat, az adományokért sorban álló családokat, időseket. A legapróbb támogatás is életmentő lehet, melyet hálásan köszönünk!

Csokoládé adomány, Szeretetcsoki

Élelmiszer adományozás, jótékonyság, családtámogatás

Szeretetcsoki, csokigyűjtés, csokoládé adományok

Hosszú sorokban érkeznek a családok az adományokért

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást 1. támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

5. Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat. A Bohócdoktorok segítenek, támogatásod minden segítségnyújtásban benne van! Köszönjük!

  
bohócdoktor vizit szja 1%