2024.06.16. - Jusztin

Bohócdoktorok segítették az életmentő véradást

Bohócdoktorok segítették az életmentő véradást
Bohócdoktorok segítették az életmentő véradástBohócdoktorok segítették a VI. Civil Véradást, mely az Országos Vérellátó Szolgálattal és a Csongrád-Csanád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központtal együttműködve működött. Szegeden a piros orros bohócdoktorok támogatásával a Mátrix Közhasznú Alapítvány Szeretetcsoki programja jóvoltából csokicsomagokat kaptak a vérüket áldozó életmentő civilek.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Bohócdoktorok segítik a véradást - az egészségügyi munkálatok válnak így könnyebbé

Véradás támogatása folyamatos
Rácz Anett alapítványi elnök elmondta, hogy a bohócdoktorok évente több ezer tábla csokival ajándékozzák meg az egészségügyi intézmények gyógyító tevékenységét segítő véradókat. A vér a műtétekhez, kezelésekhez életmentő, cserébe táblás csokikat, édességet ad ajándékba a Mátrix Alapítvány bohócdoktor csapata. A kórházak, véradó állomások, a megajándékozottak mind örömmel fogadják az édes ajándékot. A www.bohocdoktor.com oldalon az alapítvány várja a támogatást kérő véradó akciók, egészséges életmódot népszerűsítő rendezvények szervezőit, illetve a kórházakat, vérellátó szolgálatokat, együttműködő cégeket egyaránt.

Bohócdoktorok a véradáson segédkeztek

Véradás, vidám bohócdoktor csapattal könnyedebb

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Adományozó Központ
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%