2024.06.16. - Jusztin

Fertőtlenítőszereket vittek a bohócdoktorok

Fertőtlenítőszereket vittek a bohócdoktorok
Fertőtlenítőszereket vittek a bohócdoktorokA higiénia fontos dolog, megelőzhetünk vele a közösségben sok vírusos, illetve bakteriális fertőzést. Ezt tudva segítették a piros orros önkénteseink az intézményeket. Kézfertőtlenítő szereket, illetve adagolókat kapott a bohócdoktor csapattól 25 gyermekekkel és felnőttekkel foglalkozó eü., illetve oktatási intézmény. Együtt csodákra vagyunk képesek, a segítői érdem minden támogatóval közös. Köszönjük!
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A bohócdoktorok egész évben jótékonykodnak, a Mátrix Közhasznú Alapítvány 2003 óta segíti a kórházak, rendelőintézetek, oktatási intézmények (iskolák, óvodák, bölcsődék) működését. 25 intézményt támogattunk fertőtlenítő szerekkel, ezáltal gyermekek és felnőttek ezreinek helyzetét tettük jobbá. Az egyre nehezedő gazdasági helyzetben nagy segítség az alapítványi támogatás.

Együtt vagyunk nagyok! A legapróbb felajánlás, adó 1 százalék, paypal vagy tárgyi támogatás, önkéntes felajánlás is óriási segítség, hálásan köszönjük!

Tisztítószereket vittek a bohócdoktorok iskolákba, oktatási intézményekbe

A Bohócdoktor csapat segíti a higiéniai törekvéseket, a fertőző betegségek megelőzését

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%