2024.06.16. - Jusztin

Óriáskerekezés a bohócdoktorokkal

Óriáskerekezés a bohócdoktorokkal
Óriáskerekezés a bohócdoktorokkalForró tea, kürtöskalács, édességek, játék - kacagás - ez lenne ünnep idején a természetes. Sajnos a karácsonyi forgatagban sokan csak távolról élvezhetik az ünnepi kikapcsolódást, támogatóinknak hála 30 kisgyermeknek bearanyoztuk a pillanatait. Együtt segítőinkkel most is csodát tettünk, köszönjük!
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

jól érezték magukat, gyermekek bohócdoktorrá váltak néhány pillanatig, a csúcspont az óriáskerekezés volt, na meg az édességek

A Szegedi Karácsonyi Hetek Dóm téri helyszínen lévő óriáskerék üzemeltetője (a Szegedi Városkép és Piac Kft. közreműködésével) támogatási céllal felajánlott többek között 30 db óriáskerék jegyet a Mátrix Közhasznú Alapítvány által támogatott halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeknek. Az élmény óriáskerekezésen a gyerekeket az alapítvány által működtetett bohócdoktorok segítették. Az élményprogramon résztvevőket édesség és más finom falatok is várták.

Rácz Anett alapítványi elnök elmondta, hogy az alapítvány Mikulás és karácsony között több, mint 1500 gyermek ünnepét teszi örömtelivé. Szeretetcsokival, karácsonyi ajándékokkal, élelmiszer csomagok, és élmények révén. Minden csepp a tengerben, de mégis együtt csodákra vagyunk képesek!

gyermekeke támogatása, élményprogramok, családtámogatás

bohócdoktorok a nélkülözőket is megsegítik, köszönjük segítőink / támogatóink jóságát

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%