2024.06.16. - Jusztin

Bohócdoktor adó 1% - kisvideó

Bohócdoktor adó 1% - kisvideó
Bohócdoktor adó 1% - kisvideóBohócdoktor gyógyítást támogató vizitet támogathatod adóbevalláskor az adó 1% felajánlásod révén. Nem kerül semmi sem, de sok kicsi sokra megy alapon a legapróbb összege is óriási segítség! Bohócdoktoraink segítik a bajban lévőket, betegeket, időseket, nélkülöző családokat. Hálásan köszönjük felajánlásodat!
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Adóbevalláskor gondolj az egész éves gyermekmentő, családsegítő, egészségvédő tevékenységünkre, a bohócdoktor és mesedoktor segítő programok működtetésének fontosságára. Adó 1% felajánlásod a Mátrix Közhasznú Alapítvány hálás köszönettel fogadja!

Adó 1% felajánlás Gyermekmentésre:
Mátrix Közhasznú Alapítvány
Adószám: 18472273-1-06

Ebben a bohócdoktor reklám videóban kérjük, hogy adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról a Mátrix Közhasznú Alapítványnak rendelkezzenek.


Adó 1% a bohócdoktorok támogatására.

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%