2024.06.23. - Zoltán

Bohócdoktoraink is támogatják a nyári gyermektáborokat

Bohócdoktoraink is támogatják a nyári gyermektáborokat
Bohócdoktoraink is támogatják a nyári gyermektáborokatGyermektáborainkban önfeledt élmény, sok nevetés, egészséges életmódra ösztönzés, csapatszellemben gondolkodás, fejlesztő programok várták idén is a gyermekeket. A nyári táborokra az alapítvány saját 100m2-es alapterületű (a Szegedi Partfürdő Komplexum területén lévő) Tisza-parti üdülőközpontjában, és a fedett - klimatizált Centerke Közösségi Terében került sor. 
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Megszámlálhatatlan mosoly, övezte a bohócdoktorok részvételével sikeres nyári táborozást. A Mátrix Közhasznú Alapítvány nyári táboraiban száznál többen vettek részt. Az alapítvány más táborokban többszáz nyaraló gyermeket támogatott egészséges élelemmel (frissítő gyümölcsökkel, üdítőkkel), szakmai programokkal, sport - készségfejlesztő eszközökkel, önkéntes jókedvre derítéssel.

Táborainkban reggel 7:30-tól délután 16:30-ig volt lehetőség a gyermekek elhelyezésére. Bőséges reggeli, tartalmas ebéd, könnyed uzsonna mellett korlátlan ásványvíz, üdítő, nassolnivaló várta a gyermekeket. 

nyári tábor szeged, szabadidő, szünidei táborok

Az alapítvány által szervezett gyermektáborozás célja, hogy a nebulók jól érezzék magukat, közös élmények, beszélgetések, csapatjátékok során összekovácsolódjanak, legfőképpen szabad levegőn, biztonságot adó - kellemes környezetben.

Az egész nap folyó játékos táborozást hűsítő pillanatokkal tettük kellemesebbé

Közös játék, kalandok a nyári táborozáson

Pihentető relaxáció, jóga, erőgyűjtés a játékhoz

Közös élmények, csapatjáték a nyári táborokban

Közösségformálás, a természeti környezetben, természeti értékek

A táborozás önfenntartó, a tábor díjakból keletkező bevételeket a tábor fenntartásán túl hátrányos helyzetű gyermekek táboroztatására fordítjuk. Ezzel is megadva az esélyt, hogy minden gyermek tartalmas holléte megoldott lehessen a nyári szünet ideje alatt.

Táboraink kalandtábor (sport, NERF, benne pihentető - fejlesztő jóga modulokkal), logikai tábor (pl. társasjáték, LEGO), Barbie Baba tábor, fotó / alkotótábor témakörökben zajlottak. A táborokba vendégeket is fogadtunk, többek között a bohócdoktorokat, a vakvezető kutyás érzékenyítő csapatot, illetve a Szeretetcsoki modult (a csokievő verseny szervezőit).

Lesz tábor jövőre is! A Csodafalu.hu oldalon elérhetőek az aktuális - éves táboraink ismertetői, a táborra való jelentkezés menete. 

gyermektábor nyári szünidő tábor gyermekeknekSport - szabadidós programok a nyári táborban

gyermektábor nyári szünidő tábor gyermekeknekSéta, üdítő szórakozás, fagyizás a nyári táborban

gyermektábor nyári szünidő tábor gyermekeknekAkarsz-e játszani? Kártya, társasjáték, szerepjátékok, csoportos szórakozás

gyermektábor nyári szünidő tábor gyermekeknekLego, készségfejlesztő, logikai modulok a nyári gyermektáborokban

gyermektábor nyári szünidő tábor gyermekeknekSport - szabadidős játékok, röplabda és egyéb labdajáték a nyári táborban

gyermektábor nyári szünidő tábor gyermekeknekFoci és egyéb labdajátékokkal színesítjük a nyári táborainkat

gyermektábor nyári szünidő tábor gyermekeknekBőséges - gazdag ebéd a gyermektáborban - most éppen a közkedvelt pizzanap

gyermektábor nyári szünidő tábor gyermekeknekEbéd után palacsinta a nyári táborban

gyermektábor nyári szünidő tábor gyermekeknekHetente egyszer bűnözünk - hamburger nap a nyári táborban

gyermektábor nyári szünidő tábor gyermekeknekLasagne a nyári táborban az ebéd ma

gyermektábor nyári szünidő tábor gyermekeknekRántottsajt, és finomságok a Csodafalu.hu gyermektábor ebédjén

gyermektábor nyári szünidő tábor gyermekeknekJáték után levezető séta és fagylalt a nyári táborozáson

gyermektábor nyári szünidő tábor gyermekeknekLego modul, logikai játék kikapcsolódásképpen a nyári táborban - Csodafalu.hu

gyermektábor nyári szünidő tábor gyermekeknekCsobbanjunk, hűsítő pihenő játék után a nyári táborban

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%