2024.06.16. - Jusztin

Ajándék könyvek a bohócdoktoroktól

Ajándék könyvek a bohócdoktoroktól
Ajándék könyvek a bohócdoktoroktólA bohócdoktorok felajánlókkal közösen a jó tanuló gyerekeket, versenyeken eredményeket elérő diákokat, oktató/nevelő pedagógusokat könyvekkel is jutalmazunk. A Mátrix Közhasznú Alapítvány támogatói programja révén növekszik az oktatásban résztvevők motivációja, hiszen a nagy értékű könyv ajándékoknak minden korosztály örül.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Nem mellesleg az olvasás jótékonyan hat a gyermek beszédfejlődésére, képzelőerejének alakulására, érzelmi gazdagodására, szociális kapcsolatainak fejlődésére. A gyermek a mesén keresztül megtanulja értelmezni a történeteket, megtanulja felismerni az események közötti összefüggéseket. Ezért is jó már kis korban a "kütyük" helyett a könyveket előtérbe helyezni. 

Könyv adomány, gyermekkönyvek, olvasnivalók a bohócdoktoroktól

A Mátrix Közhasznú Alapítvány működteti az ország egyik legrégebb óta működő meseolvasó programját, a mesedoktor programot. A bohócdoktor programmal együtt évente több ezer könyv kiosztásában veszünk részt. Eddigi támogatóink nélkül nem lehetnénk ilyen sikeresek. Az újabb támogatók érkezése pedig további közös sikerek elérésére ad lehetőséget, hogy visszahozzuk az olvasást a családok mindennapjaiba. 

A Mátrix Közhasznú Alapítvány - köszönhetően az együttműködőknek, felajánlóknak, adományozó cégeknek-és magánszemélyeknek - az elmúlt években 25 ezernél több könyvet juttatott el egészségügyi intézményekbe, gyermekkórházakba, öregek otthonaiba, iskolákba, óvodákba, családvédelmi központokba, anyaotthonokba. Szerencsés esetekben a bohócdoktorok viszik házhoz az adományokat, ami egy plusz élmény a támogatottaknak.

Könyv adományozás, támogatás

Napjainkban egyre több kisgyermek egyáltalán nem találkozik fogható / olvasható mesékkel, csak mesefilm formájában képmegjelenítőn keresztül. Kutatások ezzel szemben bizonyítják, hogy azoknak a kicsiknek, akikhez mesélnek szülei, jobb az immunrendszerük, kevésbé hajlamosak a megbetegedésekre. Ezért is fontosak a könyvek. 

Könyvek jótékony célú adományként kerülnek az intézményekhez

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
  
bohócdoktor vizit szja 1%