2024.05.28. - Emil, Csanád

Éhező kisgyermekek támogatása

Éhező kisgyermekek támogatása
Éhező kisgyermekek támogatásaMaros megyéből, Fületelke magyarok és románok lakta erdélyi településről érkezett a Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági közösségéhez a segélykiáltás, hogy a kilátástalan helyzetükben segítséget kérnek. Évente 15 ezer adománycsomaggal támogatunk kisgyermekeket, családokat, időseket. Támogatónk, adó 1 százalék felajánlók, önkéntes segítők, a bohócdoktor csapat közös érdeme a sok segítség. Gyermekek megmentése, éhezők jóllakatása - nem engedhetjük, hogy kisgyermekek nélkülözzenek, fázzanak, betegek legyenek, ezét határon átnyúlóan segítjük a rászorulókat, közösen a támogatókkal.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Minden apró adomány, minden falatnyi étel jól jött. A piros orros bohócdoktorok is bekapcsolódtak az adományok célba juttatásába. A jótékonyság reméljük ragadós lesz, és egyre többen műveljük majd. Nem kell nagy dolgokra gondolni, néha pár apró felajánlás is életmentő segítség. Ágybetétek, tartós élelmiszerek, finom falatok, használati tárgyak, iskolai eszközök, meleg ruha került a szállítmányba.

Gyermekek, akik a csoki mellett a lisztnek, a konzerveknek is nagyon örültek

Adományok, gyermekek, családok támogatása

Élelmiszer csomagok, kisgyermekekért a bohócdoktorok

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
  
bohócdoktor vizit szja 1%