2024.07.15. - Henrik, Roland

Bohócdoktorok osztották a finom csokoládét Anyák napján

Bohócdoktorok osztották a finom csokoládét Anyák napján
Bohócdoktorok osztották a finom csokoládét Anyák napjánA Szeretetcsoki révén a piros orros bohócdoktorok nem csak gyerekeknek, nem csak betegeknek tud élelmiszert juttatni, hanem a rászoruló lakosságnak is. Kisgyermekek, nagycsaládosok, magányos idősek is kaptak a finom csokikból, melyet a Szeretetcsoki adományok jóvoltából juttattunk a rászorulókhoz. A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente 15-20 ezer adomány csomaggal segíti az embertársakat adományokkal, sok esetben élelmiszerrel, higiéniai dolgokkal.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Sok családnál vagy idős - egyedülálló embertársunknál egy falat élelmiszer is életmentő segítség. Az elszegényedésben élő kisgyermekesek, nagycsaládosok, idős emberek számára az élelmiszer osztással életük nehéz szakaszait könnyítjük meg.

Anyák napi Szeretetcsoki a bohócdoktoroktól

Kígyózó sorokban érkeztek a Centerke Közösségi Térbe az adományt kérők, ahol az anyukák (anyukák, nagycsaládosok, idősek, nélkülözők) csokicsomagot, tartós élelmiszereket, a kisgyermekesek pluszba játékokat kaptak. Kettőszázötven rászoruló család részesült összesen kb 2500 kiosztott finomságból. Sok kicsi sokra megy: a nélkülöző családok élete válik könnyebbé a támogatás révén. A kisgyerekeknek jutott sok játék is, melyeket a játék halmokból szabadon választhatták ki.

Rácz Anett a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta: "Nagyon népszerű a rászorulók körében a Centerke Közösségi Tér adományozása, ahol legfőképpen tartós élelemmel segítik a rászorulókat. Havonta több alkalommal többszáz ember kap segítséget. Most tartós élelem / finomságok kerültek kiosztásra 250 család részére. Anyák napja alkalmából érkezett fiatalabb / idősebb anyukák néhány pillanat erejéig bohócdoktor bőrbe bújhattak. A szülőkkel érkező gyermekeknek a Bohócdoktorok játékokkal, iskolaszerekkel is készültek." A Mátrix Közhasznú Alapítvány által épített szociális - segítő háló civil emberek összefogása révén sikeres, az önkéntesek munkájának célja, hogy egyre jobban odafigyeljenek az emberek egymásra."

Adományosztásra több száz család, hosszú sorokban érkezett

A kisgyermekek támogatása fontos feladat

Játékválogatóban a bohócdoktorok segítették a gyerekeket

Anyák napján az anyákat is várták a bohócdoktorok

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást 1. támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

5. Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat. A Bohócdoktorok segítenek, támogatásod minden segítségnyújtásban benne van! Köszönjük!

  
bohócdoktor vizit szja 1%