2024.06.16. - Jusztin

Józsinak vittünk pelenkát és sok - sok finomságot

Józsinak vittünk pelenkát és sok - sok finomságot
Józsinak vittünk pelenkát és sok - sok finomságotJózsi születése óta sérült, önálló életre abszolút képtelen. A család óriási küzdelmet folytat, nem csak a táplálkozás, de a lakhatás, de még a vizelet - széklet higiénikus kezelése kapcsán is. Józsi édesanyjának végső elkeseredésében tett segélykiáltása az alapítványig eljutott, így a Bohócdoktorok azonnal segítségükre siettek. Néhány hónapra elég pelenka, egy nagy adag élelmiszer, egy csokornyi finomság nem oldja meg a problémákat, de kezelte egy időre.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente 15-20 ezer adomány csomaggal segíti a lakosságot. Nem csak betegeket, nem csak gyermekeket, hanem krízis helyzetben élőket, intézményeket is. A bohócdoktor csapat ahol tud segít. Most Józsi családjának okoztunk örömöt, illetve a tárgyi adományok révén egy kis felszabadulást - megkönnyebbülést.

Rettenetes, hogy egy ilyen nehéz életet élő kis család nem tud annyi pénzt havi szinten összekaparni, hogy abból legalább MULLÁRA kijöjjenek. A Mátrix Közhasznú Alapítvány nem tud mindig mindenhol ott lenni, mindenki tud valakinek a környezetében egy picikét segíteni. Nem nagy dolgokról van szó... olykor egy tekercs WC papír vagy egy tányér leves, egy csomag tisztasági szer is életmentő lehet.

Pelenka, élelmiszer adomány csomag a bohócdoktoroktól

Józsit és családját a bohócdoktorok nehéz helyzetük megkönnyítésében támogatták

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást 1. támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

5. Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat. A Bohócdoktorok segítenek, támogatásod minden segítségnyújtásban benne van! Köszönjük!

  
bohócdoktor vizit szja 1%