2024.06.16. - Jusztin

Csokit adományozta a bohócdoktorok

Csokit adományozta a bohócdoktorok
Csokit adományozta a bohócdoktorokKórházak, gyermekosztályok mellett a családokat is támogatják a bohócdoktorok. A Piros orros bohócdoktorok csokikommandója a szeretetcsoki program a héten hatezer tábla csoki formájában vitték a nélkülöző családok apraja - nagyja számára az örömöt. Az iskolakezdés előtti időszak leterheltsége révén ilyenkor egyébként is sokkal kevesebb jut az asztalokra, mint máskor... a csoki adományt ilyenkor nagy örömmel fogadják a rászorulók. A támogatókkal közösen most is nagyot segítettünk, köszönjük!
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Rácz Anett alapítványi vezető elmondta, hogy a mélyszegénységben élők esélyegyenlőségét segítő célú volt az adományosztás. A bohócdoktorok által átadott csokoládé csomagok révén a nélkülöző családok felnőtt és gyermek pozitív gondolatokat ébresztünk. A Szeretetcsoki táblákat önkéntesek, segítők, gyermek és felnőtt támogatók adják össze táblánként - szeletenként. Az idei évben negyvenezernél több csokiból gazdálkodhatott a lakossági összefogású Szeretetcsoki és a segítő bohócdoktorok.

Az alapítvány folyamatosan várja családsegítők, védőnők, iskolai dolgozók, segítséget kérő családok jelentkezését a Mátrix Közhasznú Alapítvány üzenetküldési felületén, hogy minél többen kaphassanak az életük megkönnyítését segítő adományokból. A Mátrix évente 15 ezernél több adománycsomaggal segíti a bajban lévőket, a cél a nélkülözés csökkentése. A siker a támogatókkal, segítőkkel, önkéntesekkel közös, köszönjük!


Jutott mindenkinek csokiosztáskor a finom falatokból

Adomány osztás a bohócdoktorokkal

Szeretetcsoki

Élelmiszer adomány osztás, Szeretetcsoki

Csokiosztás, csoki adományok a bohócdoktorokkal

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást 1. támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

5. Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat. A Bohócdoktorok segítenek, támogatásod minden segítségnyújtásban benne van! Köszönjük!

  
bohócdoktor vizit szja 1%