2024.06.16. - Jusztin

Ötezer kisgyermek kapott karácsonyra ajándékot

Ötezer kisgyermek kapott karácsonyra ajándékot
Ötezer kisgyermek kapott karácsonyra ajándékotÓriási tömeg gyűlt össze a személyes ajándékozási pontokra, a csomagokban küldött ajándékok mennyisége is jelentős. Ötezernél több kisgyermek kapott karácsonyra ajándékot az alapítványtól, illetve a segítő bohócdoktor csapattól. A Bohócdoktorok és az önkéntesek hátrányos helyzetű települések segítő szervezeteit teherautókat játékokkal - készség fejlesztőkkel, és tartós élelmiszerrel is megpakolta.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Kisgyermekek és családtagjaik választhattak karácsonyi ajándékokat a felállított alapítványi adományosztó standokon. A hatszáz meghívott család apraja - nagyja is megtalálta a számára leginkább kedves játékot, könyvet, kisautót, társasjátékot, plüss figurát, hangszereket, és persze szaloncukrot, csokoládét, finomságokat, melyek kiválasztásában maguk a bohócdoktorok segítettek. A személyes ajándék átadások mellett a Mátrix Közhasznú Alapítvány 12 megye 28 segítő szervezetét is megtámogatta játék szállítmánnyal, hogy ott is örömtelibb lehessen a karácsony.

Ötezernél több kisgyermek kapott ajándékot országszerte
Rácz Anett a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta, hogy óriási sikereket arattak a megszervezett játékválasztó napok. A mosoly, melyet a gyermekek arcára sikerült csalni, az megfizethetetlen. A közvetlen ajándékozás mellett a játékokból sikerült 12 megye 28 önkormányzatához, tanodájába, segítő alapítványnak és egyesületnek eljuttatni. A 3-12 év közötti gyermekeket támogató ajándékozás így országossá nőtte ki magát.

Rengeteg mélyszegénységben élő családnál kevés jut finom falatokra, örömszerzésre - ajándékozásra. A játékok, foglakoztatók mellett a Szeretetcsoki jóvoltából sok finom csokoládét is a csomagokba tudtunk tenni. Az ajándékozást, a mókázást a piros orros bohócdoktorok segítették. A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett alapítványi - jótékonysági bohócdoktor program célja, hogy segítsük az embereket, illetve segítségre buzdítsunk mindenkit, hiszen egy csepp odafigyeléssel jobbá tehetjük a nehezebb sorsú emberek helyzetét a környezetünkben. Hiszen együtt csodákra vagyunk képesek!

Ezernyi játék a bohócdoktoroktól

Könyvek, játékok, készség fejlesztők, kártyák, plüssfigurák.Intézmények, önkormányzatok támogatása

Karácsony, ajándékosztás a bohócdoktorokkal

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb alapítványi támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást 1. támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

5. Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat. A Bohócdoktorok segítenek, támogatásod minden segítségnyújtásban benne van! Köszönjük!

  
bohócdoktor vizit szja 1%