2024.06.16. - Jusztin

Bohócdoktorok a Civil Piacon

Bohócdoktorok a Civil Piacon
Bohócdoktorok a Civil PiaconA Mátrix Közhasznú Alapítvány bohócdoktor csapata 250 tábla csokit törögetett kockákra, és kínálta meg a Szegedi Civil Piac résztvevőit. A csokik gyorsan elfogytak, a rendezvényen a civil szervezetekre, illetve a finomságokat kínáló bohócdoktorokra is nagy volt az érdeklődés. Nem csak fiatalok, idősebbek is kíváncsiak voltak a nonprofit szervezetek működésére, a civil - önkéntes munkára.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Bohócdoktorok, jótékonysági programokat mutattak be

Családi programmal, tartalmas kikapcsolódással és pecsétgyűjtő akcióval várta az érdeklődőket szeptember 25-én szombaton, a hetedik alkalommal megrendezett Szegedi Civil Piac. A Talentum Alapítvány és a Szegedi Városkép és Piac Kft. által szervezett eseményen huszonhárom civil szervezet mindennapi munkájába lehetett betekinteni, megismerni legfontosabb célkitűzéseiket, sőt akár csatlakozni is lehetett hozzájuk.

A Civil Piac kiváló lehetőséget adott a nyüzsgésben résztvevőknek arra, hogy megismerjék a civil alapítványok, egyesületek tevékenységét, támogathassák őket, vagy akár önkéntes szolgálatra is jelentkezzenek.

A rendezvényen többek között a Alliance Française – Szegedi Francia Kulturális Egyesület, Alternatíva Egyesület, D2 Ifjúsági Központ, Fatima Ház Alapítvány, Fénysugár Medicina a Megváltozott Munkaképességűekért Egyesület, Horizont Rehabilitációs Közhasznú Alapítvány, Igazságügyi Minisztérium Igazságügyi Közszolgáltatásokért Felelős Helyettes Államtitkárság Igazságügyi Szakmai Irányítási Főosztály Koordináció Osztály Szegedi Áldozatsegítő Központ, Kiút Szenvedélybetegek Gyógyulásáért Közhasznú Alapítvány, Léleklépő Alapítvány, Mátrix Közhasznú Alapítvány, Mellrákinfó Egyesület, Napos Oldal Alapítvány, Nem Adom Fel Alapítvány, Osu-no Seishin Harcművész Sportegyesület, Otthon Segítünk Alapítvány Szegedi Szolgálata, Partiszkon Társadalomkutató Közhasznú Egyesület, Sclerosis Multiplex Betegek Egyesülete, Szegedi Nemzeti Színház önkéntesei, Szegedi Pszoriázis Egyesület, Szent-Györgyi Albert Agóra, Szin Nonprofit Kft., SZKTT ESZI Dr. Farkasinszky Terézia Ifjúsági Drogcentrum, Talentum Alapítvány az Önkéntesség Támogatásáért, Vakok és Gyengénlátók Csongrád-Csanád Megyei Egyesülete vett részt.

Bohócdoktorok, gyermektámogató program népszerűsítés

Bohócdoktorok, szeretetcsoki program

Bohócdoktorok, segítsünk közösen

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Adományozó Központ
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%