2024.06.16. - Jusztin

Plüssmacikkal támogatnak a bohócdoktorok, játékcsomag kérhető

Plüssmacikkal támogatnak a bohócdoktorok, játékcsomag kérhető
Plüssmacikkal támogatnak a bohócdoktorok, játékcsomag kérhetőMintegy húszezer plüssmacit - játékfigurát osztanak szét a Bohócdoktorok, ezzel támogatva óvodák, bölcsődék, egészségügyi intézmények, illetve kórházak működését. A Mátrix Közhasznú Alapítvány lelkes önkéntesei gyermekekkel, családokkal, cégekkel közösen gyűjtötték össze a teremnyi mennyiségű plüssfigurát.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Egy igénylő csoport 100-200 plüssfigurát kérhet a bohócdoktoroktól

A korábbi évek nagy sikerére való tekintettel idén is óvodák, bölcsődék, kórházak gyermekosztályai játékállományának bővítése, illetve betegséggel küszködő kisgyermekek megajándékozása céljából plüsscsomagokat oszt a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Az intézmények dolgozói a Bohócdoktor felületén, illetve a +36209298181 -es számon (munkanapokon 9-10 óra között) tudják igényüket jelezni az alapítvány felé. Összesen száz csoportnak adományoz a szervezet 100-200 plüssmacit, így összesen 20 ezer játék kerül csoportokhoz, kisgyermekekhez, illetve gyermekekkel foglalkozó egészségügyi intézményekbe. Játék csomag adományt a készlet erejéig tudnak a szervezők.

Támogatás, játék adományok kisgyermekek támogatása

Bohócdoktorokkal a gyermekekért

Bohócdoktorok a gyermekekért, piros orros támogatás

Alapítványi támogatás, gyermekeket segítő intézményeknek

Plüssmaci adományok, a bohócdoktoroktól

Nem csak adnak, felajánlókat is örömmel fogadnak a piros orrú bohócdoktorok
Családok, cégek, segítők is részt vehetnek a játékok osztásában, mégpedig felajánlással. A Centerke Adományozó Központban (kedden és pénteken, 10-16 óra között) behozhatják az adományokat, a Szeged, Tisza Lajos Krt 12. szám alá. A legapróbb felajánlás is nagy segítség.

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Adományozó Központ
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%