2024.06.16. - Jusztin

Bohócdoktor segítség az árván maradt 7 gyermekes családnak

Bohócdoktor segítség az árván maradt 7 gyermekes családnak
Bohócdoktor segítség az árván maradt 7 gyermekes családnakPatocskai István alig több mint egy hete maradt egyedül hét gyermekével, köztük egy héthónapos babával, amikor felesége tragikus hirtelenséggel elhunyt. A nehéz helyzetbe került tömörkényi család megsegítésére azonnal hatalmas összefogás született. A legkisebb csöppség 7 hónapos, a család támogatását a Mátrix Közhasznú Alapítvány, és a bohócdoktor csapat is segítette. Tartós élelem, pelenka, édesség is került a csomagba.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Tragédiakor megváltozik az addig nyugodt élet, ilyenkor a legapróbb támogatás is nagyon fontos segítség. A piros orrosok bohócdoktor csapatával kezünket nyújtottuk, segítettünk a megváltozott élethelyzetben tartós élelemmel, édességgel, pelenkával, és sok - sok dologgal. Erőt, kitartást kívánunk!

Segítségünk minden támogatónkkal közös, segítőink, adó 1% felajánlóinknak köszönjük!

A bajba került családot a bohócdoktorok is támogatták

Gyermekek, családok támogatása, a legapróbb segítség is életmentő lehet.

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Adományozó Központ
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%