2024.05.28. - Emil, Csanád

Bohócdoktorok támogatták az iskolakezdést - többszáz család beiskolázási támogatása

Bohócdoktorok támogatták az iskolakezdést - többszáz család beiskolázási támogatása
Bohócdoktorok támogatták az iskolakezdést - többszáz család beiskolázási támogatásaA Mátrix Közhasznú Alapítvány bohócdoktorai iskolakezdés előtt sem pihentek. A gyermekvédelemben tevékenykedő jótékonysági csapat tudja, hogy a tanszerek és írószerek megvásárlása nagyon sok család számára megterhelő. Az alapítvány önkéntesei most 300 családnak tudott beiskolázási támogatást nyújtani, melynek kiosztásában a piros orros bohócdoktor csapat is aktívan részt vállalt.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A bohócdoktorok örömmel fogadták a saját forrás mellett a magánszemélyek, cégek nagylelkű felajánlását, mely az anyagiakon túl tárgyi felajánlásból, önkéntes segítségnyújtásból állt. A 300 családot iskolatáskákkal, tolltartókkal, tornazsákokkal és felszerelésekkel, füzetekkel, írószerekkel, rajz és technika eszközökkel segítettük, közösen minden támogatónkkal. 

Írószer adományozás, gyermekvédelem

Többszáz gyermek kapott iskolakezdési támogatást, bohócdoktorok támogatása

Iskolatáska, ceruza, radír, füzetek, tolltartók beszerzése a nélkülöző családoknak: ebben mind a támogatók, az alapítvány, és a bohócdoktor támogató csapat segédkezett. Köszönjük mindenkinek!

Bohócdoktor segítő csapat, tanszerek, iskolaszerek

Bohócdoktor csapat, beiskolázási támogatás

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
  
bohócdoktor vizit szja 1%