2024.05.28. - Emil, Csanád

Bohócdoktorok támogattak 500 kisgyermekes családot

Bohócdoktorok támogattak 500 kisgyermekes családot
Bohócdoktorok támogattak 500 kisgyermekes családotA Centerke Közösségi Térben 500 csomag alkoholos kézfertőtlenítő, és 3000 tábla csokoládé került kiosztásra nélkülöző kisgyermekes családok, idős - egyedülállók számára. Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta: ősszel sok a megfázásos - vírusos betegség, életet menthet a higiéniai szabályok betartása, így nagyon hasznos segítség a rászorulók számára a kézfertőtlenítő, illetve a kalóriában gazdag édesség is.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A kiosztott adományok összértéke 2 millió forint feletti volt, most is támogató cégekkel, adományozó lakossággal közösen segített a szervezet. Családok százainak vált könnyebbé a támogatás révén az élete.

A bohócdoktor csapat most is nagy segítségére volt a támogató programnak. Segítene? Várjuk önkéntesek, együttműködő partnerek, felajánlók, adó 1% rendelkezők segítségnyújtását! A siker közös! hálásan köszönjük!

Bohócdoktorok segítenek, élelmiszer adományozó önkéntes csapat

Ötszáz rászoruló család kapott élelmiszer adomány csomagot

Csoki, tartós élelmiszer adomány a bohócdoktoroktól

Kisgyermeke nagy örömére tudtunk segíteni

Gyermekek, családok támogatása a bohócdoktor csapattal

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
  
bohócdoktor vizit szja 1%