2024.06.16. - Jusztin

Bohócdoktorok a művészekért: Balázs a tehetséges fotós gépszettet kapott

Bohócdoktorok a művészekért: Balázs a tehetséges fotós gépszettet kapott
Bohócdoktorok a művészekért: Balázs a tehetséges fotós gépszettet kapottAz utóbbi pár napban több tucat fejlesztő eszközt sikerült a támogatóknak hála kiosztanunk. Laptopokat, fotós szettet, gitárt, hangszereket, és még ezernyi dolgot. Nincs is szebb annál, amikor a bohócdoktorok fejlesztő eszközökkel ajándékozzák meg a gyermekeket. A Mátrix Közhasznú Alapítvány 2003-óta mesedoktorok, zenedoktorok, bohócdoktorok programjai gyermekeket, fiatalokat, felnőtteket is támogatnak, illetve a tehetséggondozás is fontos szempont volt a jótékonykodáskor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Pillanatkép: fényképezőgép adomány révén a fotózás iránt érdeklődőd Balázs kapta meg a százezres értékű fotós szettet, mellyel fejlődhet.

Fényképezőgép szett adomány révén mehet a fotóművészet

Gyermekek támogatása, adományok tehetséges kisgyermekeknek

A fejlesztő eszközöket a bohócdoktorok adták át, mentor, pedagógus is jelen

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
  
bohócdoktor vizit szja 1%