2024.07.15. - Henrik, Roland

Nemzetközi adománycsomag indult a Bohócdoktorok támogatásával

Nemzetközi adománycsomag indult a Bohócdoktorok támogatásával
Nemzetközi adománycsomag indult a Bohócdoktorok támogatásávalMindenütt éhes és a hideg télhez képest alulöltözött kisgyermek. Maros megyéből, Fületelke magyarok és románok lakta erdélyi településről érkezett a Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági közösségéhez a segélykiáltás, miszerint a nagy hidegben a mélyszegénységben élő kisgyermekes családok, illetve nevelőszülők gondozásában élő árva gyermekek szorulnak segítségre. Más támogatókkal közösen takarókat, tartós élelmiszereket, édességet, játékokat, ruhát, cipőt juttatott a segítő csapat. Volt aki a szállításban segített.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Rácz Anett alapítványi elnök ismertette, hogy az önkéntes jótevők évente sok ezernyi adomány csomaggal segítik a leginkább rászorultabbakat, nélkülözőket. Az alapítvány bohócdoktor csapatának nem volt kérdéses, hogy lehetőségeikhez mérten segítenek. A Mátrix Alapítvány tervezi egy nagyobb adományozói misszió megszervezését, melyhez minden támogatót szeretettel vár.

Kisgyermekeket, családokat támogató bohócdoktorok

Fertőtlenítő szerek, édességek, tartós élelmiszerek a bohócdoktoroktól

Szeretetcsoki, takarók, életmentő támogatás

A legapróbb felajánlásnak is nagyon örültek a nélkülözők

Gyermekeket, családokat támogató bohócdoktor csapat

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
  
bohócdoktor vizit szja 1%