2023.09.23. - Tekla

Bohócdoktoroktól érkezett 80 gyermekkórházba adomány

Bohócdoktoroktól érkezett 80 gyermekkórházba adomány
Bohócdoktoroktól érkezett 80 gyermekkórházba adományRajzeszközök, játékok, foglalkoztató füzetek mellett Szeretetcsokikkal megtömött csomagokat készített kórházak és rendelő intézmények részére a kórháztámogató bohócdoktor csapat. A csomagok a betegségből lábadozó gyermekeknek, illetve az egészségügyi dolgozók számára nyújt örömteli pillanatokat.
adományok

Mikulástól karácsonyig 5000 rászoruló

kisgyermek életét tesszük boldogabbá! Segíts Te is!

Bohócdoktorok, gyermekgyógyító intézményekbe, kórházakba, rendelőkbe érkeztek

Rácz Anett alapítványi vezető ismertette, hogy "a mesekönyvekkel és az eszközökkel a kórházban benntöltött gyógyulást segíti tartalmasabbá tenni, az egészségügyi intézményeket támogató program értéke a több millió forint értékű". A jótékonykodásba idéntől beszállt a Foxpost is, akik a távolabb lévő egészségügyi intézményekbe a belföldi csomagokat támogatásként ingyenesen vitték célba. Egész évben kórháztámogatás: ingyenes csomagot igénylő gyermekkórházak jelentkezését a Mátrix Közhasznú Alapítvány internetes felületén várják a piros orros bohócdoktorok. Az alapítványi támogatás révén pozitívabb gondolkodás, szeretetteli élmények képződnek, ami segíti a betegségből lábadozók gyógyulását.

Köszönjük szépen minden Szeretetcsoki adományozó, segítő, lelkes résztvevő együttműködését! A siker - az eredmény közös!

A gyógyítást segítik a bohócdoktor adomány csomagok

Gyermekek öröme, bohócdoktorok munkája, támogatás

A Foxpost a belföldi csomagok szakértője vitte célba a távolabbi helyeken a csomagokat

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
  
bohócdoktor vizit szja 1%