2024.05.28. - Emil, Csanád

Bohócdoktorok támogatták az állatvédőket

Bohócdoktorok támogatták az állatvédőket
Bohócdoktorok támogatták az állatvédőketA bohócdoktorok nem csak gyermekkórházban, nem csak egészségügyi intézményekben segítenek, oktatást, szociális támogatást is nap mint nap folytatnak. A piros orros csapat most 250 oktatási intézménybe, közel két raklapnyi állatos kiadványt segített becsomagolni, majd a FoxPost támogatásának köszönhetően pöppentek az iskolák, óvodák, gyermektámogató intézmények pedagógusaihoz, onnan pedig a kisgyermekekhez.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Nem tudunk mindenkinek segíteni, de mindenki tud valamiben segíteni. Ez a bohócdoktorok mottója. Együtt csodákra vagyunk képesek. Fontos az állatvédelmi szemléletformáló munka, ezért tartottuk szükségesnek, hogy segítsünk a 60.000 állatbarát kiadvány (2 raklapnyi plakát, matrica, képeslap) célba juttatásában. A FoxPost elkötelezett támogatója a Mátrix Közhasznú Alapítvány bohócdoktorainak, a bohócdoktor önkéntes csapat pedig az állatvédelemnek.

Alapítványi önkéntesek segítették az ingyenes állatvédelmi kiadványok célbajuttatását

Állatvédőket támogattak a bohócdoktorok, és a futárok

Önkéntes segítők csomagolták az állatvédelmi - állatbarát kiadvány csomagokat

Állatos kiadványok, ingyenesen kérhető állatbarát dolgok, az ingyenes kiadványok csomagolását a bohócdoktor önkéntes csapat segítette, a szállításban a FoxPost támogatta az állatvédőket.

Együtt Csodákra Vagyunk Képesek! Szuper támogatóink, felajánlóink, adó 1% támogatóink, segítőink nélkül nem lehetnénk sikeresek, köszönjük!

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
  
bohócdoktor vizit szja 1%