2024.06.16. - Jusztin

Bohócdoktorok

Bohócdoktorok
BohócdoktorokMosollyal, nevetéssel, vidámító - jókedvre derítő magatartással segítjük elő bohócdoktorként a kórházakban fekvő gyermekek, felnőttek gyógyulását. Zene, móka, kacagás, versek, színes hajtogatott lufik, mind segítik a bohócdoktorok munkáját.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Nevetéssel segítünk
Az elmúlt évtizedekben végzett tudományos kutatások bebizonyították, hogy a beteg ember teljes felépülésében, illetve betegsége kezelésében óriási szerepet játszik a jókedv, a nevetés, a pozitív szemlélet. Nem csak a betegség kiváltotta feszültséget oldja, hanem a neurohormonális rendszeren keresztül az immunrendszert is stimulálja. A Bohócdoktorok nem csak gyerekeket, nem csak betegeket segítenek jókedvre deríteni.

A bohócdoktorok a testileg, a lelkileg, a szellemileg sérült vagy visszamaradott, súlyosan, vagy krónikusan beteg emberek, betegséggel küszködő gyermekek, idősek hagyományos kórházi kezelésének kiegészítése a nevetésterápia módszerét alkalmazzák.

Ajándék nélkül nincs bohócdoktor vizit
A Mátrix Közhasznú Alapítvány 2003 óta működő jótékonysági programja segíti a betegek gyógyulását, a kórházak - rendelőintézetek, orvosi központok munkáját! Mesekönyveket, tisztítószereket, gyógyászati segédeszközöket visznek a bohócdoktorok, hogy könnyebbé válhasson a gyógyító munka.

Bohócdoktorok a boldogságot segítik

Bohócdoktorokkal a betegekért

kórházlátogatás, bohócdoktor vizit

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthet:

1. Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathat adó 1 százalék felajánlása révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát adja meg, vagy május 20-ig rendelkezzen az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Közösen tegyünk CSODÁT! Az alapítvány támogatása kapcsán a www.matrixalapitvany.hu és a www.facebook.com/matrix.alapitvany oldalakon további információkat szerezhet. Sok kicsi sokra megy, hálásan köszönjük a segítségét!
bohócdoktor vizit szja 1%