2024.06.16. - Jusztin

Egészségügyi támogatás gyermekeknek a bohócdoktoroktól

Egészségügyi támogatás gyermekeknek a bohócdoktoroktól
Egészségügyi támogatás gyermekeknek a bohócdoktoroktólA bohócdoktorok nem csak kórházban, nem csak beteg gyerekeket támogatnak. A piros orros jótevők meghallották a segítségkérő hangot, és szegénységben élő fiatal - felnőttek számára juttattak a méltóságteljes élethez szükséges higiéniai szereket. A mélyszegénységben élő családok gyermekei, a tinédzserek sok esetben higiéniai problémákkal küszködnek. Az bohócdoktorok egészségügyi támogatása számukra sok esetben életmentő. Ne engedjük, hogy bárki is tisztaság és egészség terén nélkülözzön, segítséged most is fontos és nélkülözhetetlen.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Mit vittek a bohócdoktorok a fiataloknak? Szappant, fertőtlenítőszert, tampont, tisztasági betéteket, sebkötözőket, törlőkendőt, tusfürdőt, szájfényt, dezodort, izzadság gátlókat. A piros orros bohócdoktorokat a fiatalok, a pedagógusok, a szociális munkások örömmel fogadták, hiszen ha csak egy picike hiányzik, hogy jobb legyen, az is óriási szükséglet.

A bohócdoktorok nem csak betegeket, nem csak gyerekeket segítenek, a Mátrix Közhasznú Alapítvány évente több ezerszer segít, hála a segítőknek, támogatóknak, az adó 1 százalék felajánlóknak. Köszönjük, hogy támogatásod révén részesévé válasz a jó ügyeknek, a jótékonysági támogató programnak.

Higiéniai dolgok nélkülöző családok gyermekeinek, fiataloknak

Tisztaság, tudatosság = egészség

Segítség, támogatás, higiéniai dolgok tiniknek

Bohócdoktorok a gyermekekért

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást 1. támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

5. Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat. A Bohócdoktorok segítenek, támogatásod minden segítségnyújtásban benne van! Köszönjük!

  
bohócdoktor vizit szja 1%