2024.06.16. - Jusztin

Cipő adomány gyerekeknek

Cipő adomány gyerekeknek
Cipő adomány gyerekeknekNélkülöző családokat támogattak a bohócdoktorok, a múlt évben csak cipőből ezernél több alkalommal juttattunk gyermekeknek, illetve gyermekeket segítő szociális és oktatási intézményekbe, kórházakba. Ahol a bohócdoktorok megjelennek, ott a nevetés, a jókedv terápia és a piros orrok mellett általában fontos segítség is érkezik. Ilyen a cipő adomány is. Nélkülöző családokat támogattak a bohócdoktorok, a múlt évben csak cipőből ezernél több alkalommal juttattunk gyermekeknek,illetve gyermekeket segítő szociális és oktatási intézményekbe.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A gyerekek megfelelő fejlődéséhez a lábbelik minősége is nagyban hozzájárul. A bohócdoktorok a támogatóiknak köszönhetően cipőket vittek egészségügyi, oktatási, szociális intézményekbe. A bohócdoktorokat a szakdolgozó személyzet és persze a gyerekek is kitörő örömmel fogadták. A lábbelik mellé a finom falatok sem maradtak el, hála a Szeretetcsoki programnak.

A bohócdoktorok nem csak betegeket, nem csak gyerekeket segítenek, a Mátrix Közhasznú Alapítvány évente több ezerszer segít, hála a segítőknek, támogatóknak, az adó 1 százalék felajánlóknak, tárgyakkal támogatóknak. Köszönjük, hogy támogatásod révén részesévé válasz a jó ügyeknek, a jótékonysági támogató programnak.

Gyermekeket leptek meg új cipőkkel a bohócdoktorok

Cipő adomány, szociális támogatás

Cipő adomány érkezett a bohócdoktorokkal a rendelőintézetbe

Iskolás gyerekek kaptak cipőket a bohócdoktoroktól

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást 1. támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

5. Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat. A Bohócdoktorok segítenek, támogatásod minden segítségnyújtásban benne van! Köszönjük!

  
bohócdoktor vizit szja 1%