2024.07.15. - Henrik, Roland

Lufihajtogatás a bohócdoktorokkal

Lufihajtogatás a bohócdoktorokkal
Lufihajtogatás a bohócdoktorokkalElő a lufit és a lufipumpát - kiáltott a kórteremben a bohócdoktor. A gyógyítást segítő bohócdoktor vizit része az élményteremtés. Ennek egyik látványos módja a lufihajtogatás. Sok jótevő bohócdoktor nehezen birkózik meg a lufifigurákkal. Természetesen aki nem tud lufit hajtogatni, lufival zsonglőrködni, az is lehet sikeres bohócdoktor. Gyakorlat teszi a mestert. A Mátrix Közhasznú Alapítvány a bohócdoktor jelöltekkel rendszeresen hajtogat lufit.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Fújd, fújd, fújd fel - kiált a kórházi ágyon fekvő kis beteg. A bohócdoktor pedig fújja, köti, hajtja, míg a lufiból hajtogatott luficsoda, lufi figura nem képződik.

Bohócdoktorok

Lufihajtogatás a bohócdoktorokkal

A jó lufifigura alapja a jó minőségű, megfelelő keménységűre fújható luftballon. A a jó lufifújó pumpa lehet kézi vagy tömeges hajtogatás esetén nagy segítség a kompresszoros lufipumpa. A luficsodához viszont sem a jó minőségű lufi, sem a jó pumpa nem elég, szükséges egy jó kézügyességű, kreatív - kitartó lufii akrobata is. Gyakorlat teszi a lufihajtogatót. Ehhez lufihajtogatási gyakorlatok a Mátrix Közhasznú Alapítvány bohócdoktor önkéntes csapatánál is megszerezhető.

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthet:

1. Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathat adó 1 százalék felajánlása révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát adja meg, vagy május 20-ig rendelkezzen az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Közösen tegyünk CSODÁT! Az alapítvány támogatása kapcsán a www.matrixalapitvany.hu és a www.facebook.com/matrix.alapitvany oldalakon további információkat szerezhet. Sok kicsi sokra megy, hálásan köszönjük a segítségét!
bohócdoktor vizit szja 1%