2024.07.15. - Henrik, Roland

Bohócdoktor Mikulás idén is ezer kisgyermeknek vitt ajándékot

Bohócdoktor Mikulás idén is ezer kisgyermeknek vitt ajándékot
Bohócdoktor Mikulás idén is ezer kisgyermeknek vitt ajándékotA Bohócdoktor csapat egész évben segít. Nem csak kórházban, nem csak gyermek intézményekben, nagyobb rendezvényeken is vállal feladatokat, illetve mi magunk is szervezünk tömegeket támogató jótékonysági programokat. A jótékonysági bohócdoktor alapítvány Mikulása 1000 nélkülöző kisgyermeknek juttatott szerte az országban ajándékokat. A finomságok, a sok mosoly, az öröm a támogatóknak hála óriási volt. A Gyógyító Bohócdoktorok most így segítettek.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A Mikulást a gyerekek izgatottan várták a találkozási pontokon. A piros orros bohócdoktorok a lelkek megóvásával, öröm okozással segítik a gyógyulást. A testi egészség része a jóllakottság. A legszegényebb gyermekek sok esetben sajnos csak ritkán lakhatnak jól. Az ünnepet ezért is fontos a bohócdoktoroknak segíteni, hogy a gyerekek jóllakottan, Mikulással találkozva váljanak - az élmények révén - picit erősebbé. A Mikulás szavai segítik a pillanatnyi örömben a lelki egészséget is.

Gyermekeket támogató Mikulás program

Gyógyító Bohócdoktorok a gyermekekért

Mosolyt varázsoltunk a gyerekek arcára

Mikulás, bohócdoktorok, segítünk örömet varázsolni

Bohócdoktorok, jótékonysági Mikulás ünnepség

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb alapítványi támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást 1. támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

5. Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat. A Bohócdoktorok segítenek, támogatásod minden segítségnyújtásban benne van! Köszönjük!

  
bohócdoktor vizit szja 1%