2024.06.16. - Jusztin

Számítógépeket kaptak jól tanuló gyermekek

Számítógépeket kaptak jól tanuló gyermekek
Számítógépeket kaptak jól tanuló gyermekekLaptopokat, tábla PC-ket, okos eszközöket adományoz a Mátrix Közhasznú Alapítvány jó tanuló, tehetséges gyermekek számára. Támogatóként (cégként, magánszemélyként, intézményként) részese lehetsz Te is a jótetteknek! Közösen tehetjük jobbá a környezetünkben élő, hátrányos helyzetű gyerekek életét. Gyakran nem kerül semmibe sem, és mégis sokat segítünk egy - egy adománnyal. Cégek számára közhasznú alapítványként a támogatásért cserébe adóalap csökkentő adóigazolást tud a szervezet kiállítani.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az informatikai adományok, gyermekeket támogató Számítógép Álom program kapcsán IDE KATTINTVA lehet bővebb információt kapni!

A bohócdoktorok nem csak betegeket, nem csak gyerekeket segítenek, a Mátrix Közhasznú Alapítvány évente több ezerszer segít, hála a segítőknek, támogatóknak, az adó 1 százalék felajánlóknak, tárgyakkal támogatóknak. Köszönjük, hogy támogatásod révén részesévé válasz a jó ügyeknek, a jótékonysági támogató programnak.

Laptopokat kaptak a gyerekek

Bohócdoktorok, számítógép adomány

Gyermekek kaptak támogatást

Számítógépekkel segítjük a gyermekek tanulását

Számítógép adomány, Számítógép Álom

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb alapítványi támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást 1. támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

5. Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat. A Bohócdoktorok segítenek, támogatásod minden segítségnyújtásban benne van! Köszönjük!

  
bohócdoktor vizit szja 1%