2024.05.28. - Emil, Csanád

Játék a bohócdoktorokkal

Játék a bohócdoktorokkal
Játék a bohócdoktorokkalLufihajtogatás, ajándékosztás, mosoly fakasztás, vidámítás, szomorúság elűzés is a bohócdoktorok munkájának szerves része. A bohócdoktor csapat nem csak betegeket, nem csak gyermekeket, nem csak kórházban lévőket támogat. Gyermeknapon, sportnapokon, falunapokon, fesztiválokon, közösségi programokon, jótékonysági bálokon, iskolai - óvodai rendezvényeken is vendégeskedünk. Jókedvvel érkezünk, sok nevetést viszünk.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A 2003 óta sikeres Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett bohócdoktor csapat várja meghívásukat önkormányzat, intézmény, szervezet által szervezett programra. Gyermeknap, sportnap, falunap, céges jótékonysági rendezvény színes programpontjai vagyunk, játékos akciókat viszünk a bohócdoktorokkal. A kórháztámogató - betegségelűző tevékenységek mellett a lakossággal jótékonysági formában is kapcsolatot tartunk. Várjuk jelentkezését - kapcsolat felvételét.

Kontakt telefonszám, információk:
+36209298181

Kapcsolatfelvétel írásban ITT

Bohócdoktorokkal ezek is lehetségesek:
- bohócdoktorok, lufi ajándékokkal,
- sütiosztás, étel kínálás a bohócdoktorokkal,
- bohócdoktor szeretetcsoki,
- meseolvasás - történet mesélés a bohócdoktorokkal,
- fotó - videó bohócdoktorokkal,
- zsákbamacska, ajándék sorsolások, tombola a bohócdoktorokkal,
- piros orros fotózás, videózás...

Játék a bohócdoktor csapattal, gyermeke, családok támogatása

Bohócdoktorok a gyermekekért

Bohócdoktorokkal a gyermekekért, családokért

Ajándékozás a bohócdoktorok támogatásával

Bohócdoktorok - jótékonysági programok, rendezvények vendégei

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Adományozó Központ
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%