2024.04.19. - Emma

Bohócdoktorok nem luxus táskákat adományoztak

Bohócdoktorok nem luxus táskákat adományoztak
Bohócdoktorok nem luxus táskákat adományoztakVannak nők, akik sajnos nagyon rászorulók. Krónikus betegek, fedél nélküliek, mélyszegénységben élők, fiatalok, öregek. Számukra is fontos a női intimitás, a higiénia, a nőiesség. Nekünk nem luxus, mindennapi higiéniás terméket, fogkefét, fogkrémet, testápolót, szappant, tusfürdőt, szárnyas betétet, maszkot, fertőtlenítő szereket adományoztunk. Köszönjük a "nem luxus táska" szervezőinek a lehetőséget. A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente 15.000 adománycsomaggal segít, a Centerke Adományozó Központban. Az adományokat a bohócdoktor csapat vitte a gyűjtőpontokba.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Nem luxus Táska! #nemluxustaska

Segítségeddel vagyunk sikeresek, támogatásod köszönjük!

A piros orros bohócdoktorok évente megszámlálhatatlan jótékonysági programhoz csatlakoznak, a Mátrix Közhasznú Alapítvány várja szervezetek, magánszemélyek, cégek, közösségek együttműködését! Köszönjük!

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Adományozó Központ
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%