2024.06.16. - Jusztin

Bohócdoktorok fertőtlenítőszerekkel segítettek

Bohócdoktorok fertőtlenítőszerekkel segítettek
Bohócdoktorok fertőtlenítőszerekkel segítettekA járványhullámot követően még inkább fontos a higiénia betartása. A bohócdoktorok ezt is segítik. Kézfertőtlenítővel, felmosó szerekkel, mosakodó szerekkel, maszkokkal, gumikesztyűkkel támogatták a bohócdoktor önkéntesek az intézmények, családok, idősek, kisgyermekesek mindennapjait. A hasznos támogatást a piros orros bohócdokiktól az érintettek örömmel fogadták.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A Centerke Adományozó Központban 4000 csomag alkoholos kézfertőtlenítő, és tisztítószer került kiosztásra. Nélkülöző kisgyermekes családok, idős - egyedülállók, illetve intézmények, önkormányzatok, civil szervezetek is részesültek az adományból. A csomagok kiosztásában a bohócdoktor önkéntesek is segédkeztek.

Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta: a járványhullám lecsengése után is életet menthet a higiéniai szabályok betartása, így nagyon hasznos segítség a rászorulók számára a kézfertőtlenítő, illetve a felmosáshoz a fertőtlenítő szer is. A kiosztásra kerülő adományok összértéke 5 millió forint körüli, támogató cégekkel, a bohócdoktor csapattal közösen segít a szervezet.

Bohócdoktor csapat, segítünk a tisztítószerek, kézfertőtlenítők célba juttatásában

Fertőtlenítő szereket oszt a bohócdoktor csapat

Fertőtlenítő szerekkel segítünk, adomány osztás

Bohócdoktorok a lakosság támogatásában is segítenek

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Adományozó Központ
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%