2024.06.16. - Jusztin

Adomány a mentőknek, a COVID elleni küzdelemhez

Adomány a mentőknek, a COVID elleni küzdelemhez
Adomány a mentőknek, a COVID elleni küzdelemhezA KAM Home Goes 2 Bamako és a Mátrix Közhasznú Alapítvány közösen ajándékozott a szegedi mentőállomásnak számítógépeket ezzel is segítve az állomás munkáját. Az alapítványtól a bohócdoktorok, a ralli csapat részéről pedig a mentőállomáson is önkénteskedő Muráti Kamilló adta át a számítógépeket. A folyamatos COVID szűrést, és a lakosságot segítő munkát támogatja a számítógép adomány, melyet jelképesen a piros orrosok adták át.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Számítógép Álom
Az alapítvány a hétszázadik kiosztott számítógéphez közelít, melyet a felzárkózást segítő céllal tehetséges kisgyermekek, családok, közösségek, intézmények kaphatnak a szervezettől. Az alapítvány weblapján elérhető a jelentkezés módja, ha valaki részesülni szeretne a támogatói programból, vagy segíteni tudja a jótetteket.

Rácz Anett, az alapítvány elnöke elmondta, hogy az "apró segítségnyújtások által tehetünk jobbá fontos ügyeket, a Mátrix Közhasznú Alapítvány évente tízezernél több adomány csomagot juttat hátrányos helyzetű embertársaknak, Együtt Csodákra Vagyunk Képesek".

Bohócdoktorok támogatták a mentősök munkáját, számítógép adomány

Bohócdoktor adomány - támogatás a COVID elleni küzdelemben

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthet:

1. Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathat adó 1 százalék felajánlása révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát adja meg, vagy május 20-ig rendelkezzen az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Közösen tegyünk CSODÁT! Az alapítvány támogatása kapcsán a www.matrixalapitvany.hu és a www.facebook.com/matrix.alapitvany oldalakon további információkat szerezhet. Sok kicsi sokra megy, hálásan köszönjük a segítségét!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%