2024.07.15. - Henrik, Roland

Iskolakezdéshez írószer csomagot kapott 450 rászoruló család

Iskolakezdéshez írószer csomagot kapott 450 rászoruló család
Iskolakezdéshez írószer csomagot kapott 450 rászoruló családIskolakezdés előtt családok ezreinél dilemma, hogy a mindennapi betevő vagy a ceruza / füzet beszerzése kerüljön-e előtérbe. Négyszázötven kisgyermekes család kapott iskolakezdésre színes ceruzát, tollat, füzeteket, vízfestéket, temperát, tolltartót, iskolatáskát, illetve az iskolaszerek mellett szeretetcsoki program jóvoltából csomagot a Mátrix Közhasznú Alapítványtól. Támogatóinkkal közösen így országszerte kb 3500 gyermeket tudtunk támogatni, hálásan köszönjük az együttműködést!
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A siker a támogatókkal, adó 1% felajánlókkal, önkéntes segítőkkel közös. Együtt csodákra vagyunk képesek! Köszönjük szépen mindenki támogató részvételét! Közösen segítettünk, a cél az esélyegyenlőség, és a felzárkózás a nagycsaládosok, a kisgyermekesek, a nehéz helyzetben élők, illetve a kistelepülésről származók körében.

Rácz Anett alapítványi vezető elmondta, hogy a mélyszegénységben élők esélyegyenlőségét segítő célú volt az adományosztás. Sajnos egyre többen kénytelenek dönteni, hogy a rezsi, az iskolaszerek vagy a megélhetés szenvedjen hátrányt a beiskolázás idején. A cégek és magánszemélyek támogatásával, a bohócdoktorok önkéntes segítségével létrehozott jótékonykodáson egy picit könnyebbé tudtuk tenni 450 kisgyermekes család nehéz pillanatait.

Az alapítvány folyamatosan várja családsegítők, védőnők, iskolai dolgozók, segítséget kérő családok jelentkezését a Mátrix Közhasznú Alapítvány üzenetküldési felületén, hogy minél többen kaphassanak az életük megkönnyítését segítő adományokból. A Mátrix évente 15 ezernél több adománycsomaggal segíti a bajban lévőket, a cél a nélkülözés csökkentése.

Írószer adományok rászoruló gyermekeknek

Adományosztás, írószerek, tanszerek

Adományosztásonként tömegek gyűltek össze a segítő támogatásért

Centerke közösségi Tér - adományosztás, tömegek várták a segítséget

Írószer, tanszer adományokkal segítettük a nélkülöző családok gyermekeit, a cél az esélyegyenlőség, és a felzárkózás

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást 1. támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

5. Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat. A Bohócdoktorok segítenek, támogatásod minden segítségnyújtásban benne van! Köszönjük!

  
bohócdoktor vizit szja 1%