2024.06.16. - Jusztin

Bohócdoktorok - eddig 100 covid kórházat támogattunk

Bohócdoktorok - eddig 100 covid kórházat támogattunk
Bohócdoktorok - eddig 100 covid kórházat támogattunkA lelkes bohócdoktor csapat élelemmel, fertőtlenítőszerekkel, nassolnivalókkal megtömött csomagokat juttatnak a covid frontvonalon életünk megmentéséért küzdő egészségügyis hősöknek. A Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntesei eddig 100-nál több covid osztály számára vitt segítő adományt. A jótékony csapat tartalékai kimerülőben vannak, így minden segítség jól jön.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Bohócdoktorok - segítséggel teli csomagok a covid osztályoknak

Az adomány csomagokat kérő eü intézmények a www.bohocdoktor.com oldalon tudják kéréseiket a jótevők részére továbbítani.

Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta: a csoki, a kávé, a teafüvek, a keksz, és a nassolnivaló finomságok erőt adnak a covid osztályokon küzdelmet folytató orvosoknak, nővéreknek, beteghordóknak, takarítóknak. A finomságokkal tele tömött dobozokban lévő dolgokat jótevő magánszemélyek, céges támogatók adják hozzá az alapítványi munícióhoz. Így sikerülhet kitartani, együtt csodákra vagyunk képesek.

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági covid elleni védekezés finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági covid elleni védekezés finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: a covid elleni védekezést támogató program mellett éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Adományozó Központ
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Mire van szükség? Filteres tea, darált kávé, italporok, tartós tej, kis csomagos keksz, ropi, csoki, kakaó por, tejszínhab, aszalt gyümi, szörp, kis üveges ásványvíz, dobozos üdítők, folyékony szappan, kéztisztító kendő, hidratáló krém, tisztálkodó szerek (sampon, tusfürdő), bármi egyéb, ami hasznos lehet.

Szavatossági idő: beküldéstől minimum 3 hónap.

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

FONTOS: a segítséget kérő egészségügyi osztályok csomagigényeit a fenti forródrót telefonszámon tudják jelezni.

Az adományok érintés mentesen, csomagban érkeznek az egészségügyi intézményekbe!

Covid elleni küzdelem támogatása életek megmentését segíti!

Adomány csomagokkal támogatjuk a covid osztályokon életmentő egészségügyi dolgozókatBohócdoktorok - élelmiszer szállítmány a covid kórházak osztályainak

Bohócdoktorok - kótháztámogatás

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%