2024.06.16. - Jusztin

Bohócdoktorok a menstruációs szegénység ellen segítették a küzdelmet

Bohócdoktorok a menstruációs szegénység ellen segítették a küzdelmet
Bohócdoktorok a menstruációs szegénység ellen segítették a küzdelmetAz adományok átadásával a napokban lezárult a nők számára valódi segítséget adó, a menstruációs szegénység kapcsán indított támogató program. Száz családban élő, hátrányos anyagi helyzetű fiatal számára került összeállításra hasznos higiéniai csomag, a Szeretetcsoki program jóvoltából édesség. A bohócdoktor csapat fontos szerepet kapott a jótékonykodásban. Mint ismeretes: nagyon sok fiatal anyagi nehézségek miatt a menstruációs higiénia kapcsán komoly hátrányban él.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Minden támogatónak hálásan köszönettel tartoznak a bohócdoktorok, a szervezők, a támogatottak is. Rácz Anett a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta, hogy "a cél az volt, hogy száz környéken élő fiatal nő számára biztosítsunk adományt. Köszönhetően a jólelkű felajánlóknak, adományozóknak, önkénteseknek a program sikeres volt, a célkitűzést elértük. Szappant, tusfürdőt, tisztasági betétet, törlőkendőt, toalett papírt, és egy - egy csomag édességet kapott 100 nélkülöző fiatal. A korábbi években kezdett, nőket támogató adományozó programot évről-évre újra megszervezzük, azzal az őszinte reménnyel, hogy idővel talán már nem lesz szükség a folytatásra."

Adomány rendezés, adomány átadás, a bohócdoktor önkéntesekkel

Több százezer forintnyi higiéniai eszközt adtunk össze a támogatókkal

A fiatalok esélyegyenlőségét segítette a jótékonysági adományozás

Bohócdoktorok a fiatalokat támogatták

Bohócdoktorok a nélkülözők megsegítésében voltak sikeresek.

Az adomány csomagokért érkező fiatalokkal az alapítvány munkatársai elbeszélgettek, bevonva a mosolyra fakasztó bohócdoktor csapatot is. A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ évente 15 ezer támogató csomagot ad, rendszerint halmozottan hátrányos helyzetű családoknak, egyéneknek, közösségeknek, időseknek, fiataloknak. A www.centerke.hu oldalon ismertetett támogatásokkal segíti a szervezet a nélkülözőket. A Centerke nem csak oszt, szeretettel várja a támogató magánszemélyek, cégek felajánlásait, hogy közösen tehessük jobbá a világot.

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Adományozó Központ
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%