2024.07.15. - Henrik, Roland

Bohócdoktorok jótékonyságát támogatta a Tesco

Bohócdoktorok jótékonyságát támogatta a Tesco
Bohócdoktorok jótékonyságát támogatta a TescoA Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Bohócdoktor csapat évente 80 kórházat - egészségügyi intézményt, több száz nagybeteg, kórházi ápolásra szoruló kisgyermeket ajándékoz meg kórházi a vizitek alkalmával. Újabb 200 játékokkal, könyvekkel, írószerekkel és finom falatokkal teli csomag összeállításához a piros orros bohócdoktorokat támogatja a Tesco - "Ön választ, mi segítünk" közösségi program.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Egész évben segítenek a bohócdoktorok

Gyakran wc papír, fogkrém, egészségügyi dolgok is a támogató csomagok részei, amikor a családokat, közösségeket segítik a bohócdoktorok. Rácz Anett alapítványi vezető elmondta, hogy sok esetben apró dolgokkal is lehet nagyot segíteni, hiszen a nélkülözőknél a túléléshez gyakran "csak egy pici" hiányzik. Sok hősünk van, a legapróbb támogató, önkéntes segítő, 1% felajánló is részese az életmentő jótetteknek. A Bohócdoktorok adományozás kapcsán a Centerke Adományozó Központba várják a segítséget, ahol évente 15 ezernél több adomány csomag kerül családokhoz, segítőkhöz, kisgyermekesekhez, idősek támogatására.

Hálásan köszönjük a Tesco - "Ön választ, mi segítünk" közösségi program támogatását!

Önkéntes segítők: Bohócdoktorok támogatása fontos, adó 1 százalék felajánlással is segíthet!

Tesco - "Ön választ, mi segítünk" közösségi program, hálásan köszönjük!

Centerke Adományozó Központ - egész évben támogatjuk a nélkülözőket

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Adományozó Központ
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%