2024.06.16. - Jusztin

Háborús menekült gyermekek beilleszkedését támogattuk

Háborús menekült gyermekek beilleszkedését támogattuk
Háborús menekült gyermekek beilleszkedését támogattukRettentő a világban dúló feszültség, a határainkon túl (a közelünkben érezhető) háború. Ezernyi háborús menekültet segítettünk élelemmel, higiéniai szerekkel, takarókkal, tanulást segítő könyvekkel - tanszerekkel. Környezetünkben is rengeteg kilátástalan sorsú gyermek él. A piros orrú bohócdoktor csapat meglátogatta őket, és életük megkönnyítését segítő csomaggal egy picit enyhíteni próbálta a nehézségeket. 
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Szeretetcsoki, játékok, ruha, iskolaszerek voltak a bohócdoktorok által összeállított szeretet csomagban, illetve fertőtlenítő szerek a higiéniához. Bárcsak mindenhol békére találna minden háborús konfliktust szító hatalom... és a gyerekek rendes körülmények között nőhetnének fel. 
Köszönjük minden segítő, támogató jó tetteit, illetve a segítő együttműködést!

Azok szenvednek a háborútól, akik semmiről sem tehetnek, ez így nagyon nincs jól... a bohócdoktorok mosollyal teli kisgyermekeket láttak, de belül mély nyomot hagyott a kilátástalanság.

háborúból menekült család támogatása

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
  
bohócdoktor vizit szja 1%