2024.07.15. - Henrik, Roland

Bohócdoktorok vitték a fertőtlenítőszer, tisztítószer adományokat

Bohócdoktorok vitték a fertőtlenítőszer, tisztítószer adományokat
Bohócdoktorok vitték a fertőtlenítőszer, tisztítószer adományokatA Mátrix Közhasznú Alapítvány egész évben adományokat fogad, és adományokat oszt. Mont tisztítószereket, fertőtlenítőszereket, adagolókat juttattunk bohócdoktorok bevonásával civil szervezeteknek, iskoláknak, óvodáknak, egészségügyi intézményeknek, támogatónknak hála könnyebbé vált sok helyen a működés. Sajnos egyre nehezebb a működés, 1-1 ilyen adomány csomag nagy segítség az intézmények működéséhez.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Együtt csodákra vagyunk képesek. Köszönjük minden segítőnek, önkéntesnek, adó 1% felajánlónak, illetve tárgyas és anyagi támogatónak, hogy az alapítvány jótékonysági munkáját segíti.

Az adomány csomagokat a piros orrú bohócdoktorok is segítették célba juttatni. Az érdem közös, hogy most higiéniai szerekkel tudtunk segíteni, köszönjük!

Fertőtlenítő szerek, tisztítószerek kerültek intézményekhez adományként

Alapítványi támogatással lehet higiénikusabb az intézmények működése

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
  
bohócdoktor vizit szja 1%