2024.06.23. - Zoltán

Utókarácsony, többszáz ajándékkal

Utókarácsony, többszáz ajándékkal
Utókarácsony, többszáz ajándékkalSzilveszter után, még január elején is érkezett a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Térbe a jótevők által feladott játék, édesség, tartós élelmiszer, karácsonyi meglepetés csomagokból. Az ünnepek alatt óriási volt az adományokra az érdeklődés, ünnepek után így azok is kaphattak, akiknek karácsonykor esetleg nem jutott.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Nagycsaládosok Egyesületén keresztül gyermekek százait támogattuk, minden ajándék elfogyott

Karácsonyi ajándékok a bohócdoktoroktól karácsony után is örömet okozott

Adni jó, az ünnepek elmúltával is fontos a segítség

Az alapítvány bohócdoktor csapata az ünnepek után beérkezett dolgokat is nagy szeretettel fogadta, melyeket a kisgyermekes családok kaptak meg. Az adományokból szervezetek is részesületek, pl. a Nagyacsaládosok egyesülete is kapott egy gépkocsinyi mennyiséget a szeretet csomagokból.

Egész évben adományt oszt a Mátrix Közhasznú Alapítvány

Karácsonyig mintegy 2500 gyermeket sikerült a Mátrixnak támogatni, ez a szám az ünnepek múltán (de még karácsonyi hangulatban) tovább növekedett. Egyre nagyobb a nélkülözés, egyre nagyobbnak látszik a szakadék, így fontos, hogy aki tud segíteni, az tegye is meg. Ahogy látszik, az ünnepek után is csodákra vagyunk közösen képesek.

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
  
bohócdoktor vizit szja 1%