2024.06.16. - Jusztin

Bohócdoktorok adománycsomagokkal segítik a háborúból menekülő ukrajnai kisgyermekeket

Bohócdoktorok adománycsomagokkal segítik a háborúból menekülő ukrajnai kisgyermekeket
Bohócdoktorok adománycsomagokkal segítik a háborúból menekülő ukrajnai kisgyermekeketA Mátrix Közhasznú Alapítvány piros orros bohócdoktorai a héten a harmadik adomány csomagot indították útnak a háború miatt menekülni kényszerülő családok felé. A lakossággal közösen gyermekruhákat, tartós élelmiszert, ágymatracot, pelenkát, higiéniai dolgokat, illetve 500 tábla Szeretetcsokit vittek, a bajban lévők azt nagy szeretettel fogadták.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Összefogással erősebbek vagyunk! Az önkéntesen működő Mátrix Közhasznú Alapítvány csapata szállítók, adományozók, adományt fogadók, szállást adók, illetve jótékonysági önkéntesek jelentkezését várja. Ahol tudnak a bohócdoktorok is bevetik magukat. Rácz Anett alapítványi elnök az emberek segítségét kéri: iskolák, cégek, magánszemélyek, civilek, politikusok, szegények, gazdagok mind fogjunk össze, segítsünk közösen megtölteni a következő háborús menekültek számára készülő segélyszállítmányt minden földi jóval! Jelmondatunk nem hiába az, hogy "Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek!" - mindenkinek hála az összefogásért!

Mikor? Hova?
Centerke Adományozó Központ
Adomány leadás: kedd és péntek 10-16 óra között
Cím: Szeged, Tisza Lajos krt 12. (Dózsa utca sarok)
Web: www.centerke.hu

Háborúból menekülő ukrajnai családoknak viszi a bohócdoktor csapat folyamatosan a segítő adományokat

A háború okozta veszélyhelyzetben a következő adományokkal tud segíteni:
- tisztálkodó szerek, szappan, tusfürdő, női dolgok,
- wc papír, zsebkendő, törlőkendő, babatörlő kendő,
- pokróc, törölköző, esőkabát, esernyő,
- kötszer, gyógyszer (pl. recept nélküli fájdalom csillapító)
- meleg - jó ruházat,
- konzerv, tartós élelem,
- kisüveges üdítők - ásványvíz,
- tea és kávé, cukor, tej, ez az azonnali ellátásban segít
- ropi és keksz, nápolyi,
- kakaós tej gyerekeknek, kicsi szívószálas üdítők...

Ukrán családok támogatása, tisztálkodószerek, élelmiszer, édesség, matrac, és sok egyéb adomány

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Adományozó Központ
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%